Jag bloggar numera på http://blog.dileno.com ».

Prenumerera på RSS

Excitera Enterprise Forum

ExciteraJag var ikväll på Excitera Enterprise Forum, ett nätverk för framför allt studenter och yngre som brinner för entreprenörsskap och företagande.

Gänget bakom Excitera anordnar träffar där de bjuder in till presentationer och öppna diskussioner, i syfte att inspirera och väcka intresse hos blivande entreprenörer.

Kvällens gäster var Elby Kwok Drewsen (Lotus Travel), Ola Ahlvarsson (Result och Nöjesguiden) och Pontus Lindwall (vd på Betsson), som alla höll en varsin presentation, inspirerade och talade om vikten av att jobba hårt och tro på det man gör - och samtidigt ha kul.

Jag måste dessutom säga att det var ett riktigt bra ordnat event ikväll, på Näringslivets hus mitt i stan. Elby, Ola och Pontus är alla drivna entreprenörer som brinner för sin sak och det var lätt att få igång entreprenörsstämningen.

Efteråt var det mingel. Bland annat advokatbyrån Vinge var med och sponsrade eventet, med hela fyra unga advokater i sin monter, och det var mycket givande att prata med dem. Betsson hade ett spelbord och när man gick hem fick man bland annat en goodiebag och tidningen Entreprenör.

Excitera Enterprise Forum är ett givet event för framtiden och jag väntar med spänning på nästa tillfälle.

Till sidhuvudet

Clicky Web Analytics